Bemutatkozó

Több éve foglalkozom odaadó szorgalommal a weboldalak világával, elegáns responsive, modern és régies megjelenésű weboldalakkal.

Szaktudást tekintve persze ismerni kell a Html5, css3, php, és adatbázisokat.

E mellett közgazdasági tanulmányokat folytattam.

Mivel a tanulmányaimban a kommunikáció is helyett kapott, amelynek keretében az online marketing is fontos lett, szeretek a kommunikációval, online térben való megjelenésével foglalkozni.

Fontosnak tartom

 hogy cégeknek, vállalkozásoknak legyen saját weboldala és hirdessék magukat. Bármilyen időszak jöhet gazdaságilag, az online világ mindig érdekelni fogja az embereket és már az emberek 80% -a a telefonon, laptopon, vagy más eszközön keresi a kulcsszavak által azt ami érdekli.

Mindennek az alapja

…egy jó, minden eszközbarát elegáns weboldal, amely nélkülözhetetlen a sikerhez, a megrendelésekhez, az ajánlatkérésekhez, a több profithoz.

Tehát az évek azt bizonyítják, hogy megalapozottan fontos egy egyedi weboldal, amelyen referenciákat, termékeket, szolgáltatásokat is kereshetnek, nézegethetnek az ügyfelek.

Referencia táram egyenlőre még nemteljesen van feltöltve, hisz az évek alatt temérdek weboldalt állítottam össze. De az egyszerűtől a bonyolultabbig bármire van lehetőség.

Mindig igyekszem kihangsúlyozni a közös együttműködés fontosságát, a reális elképzeléseket, a felmerülő felújításokkal járó változásokat.

Szeretek együttműködni az ügyfelekkel, és 99% -ban sikerült is megtartani a jó kapcsolatot, és bizalmi alapot.

Önkifejezés

Úgy érzem, hogy a weboldal az a világ, amiről nem hiába szól könyvek tömkelege. Én ott tudom kifejezni magam.

A változatosságokat, a különféle lehetőségeket, színeket, képeket, variációkat, témákat, stílusokat, megjelenési opciókat, bővítményeket annyira szeretem, hogy volt, hogy már ezzel álmodtam. 

Az agyam pihenés közben is azon kombinál, hogy mennyi mindent lehet még kezdeni egy weboldallal.

Amikor elkezdek egy megrendelt weboldalt, úgy kell visszafognom magam, hogy ne minden percben csak azzal foglalkozzam, hanem “van élet a földön is“…szóval igazán nagy odafigyeléssel, rugalmassággal, és lelkesen, becsületesen végzem a feladatomat.

A többség túlterhelt

Sokan azért nem tudják ezt megtenni, mert olyan túlterheltek a megrendelések között a sok munka miatt, hogy elvész a személyre szabott bánásmód, a koncentrált ügyfélre figyelés.

Nálam teljes a koncentráció!

Egyensúly

Modern és egyedi egyensúly megtartásával elképesztően sok lehetőség van a weboldalakban.

Nagyon nagy elánnal, beleéléssel és szenvedéllyel végzem a munkámat, pontosságra, több lehetőség ajánlására, új dolgokra, és egyedi megoldásokra nyitottan adok személyre szabott lehetőségeket.

A munkámat igen figyelmesen, gyorsan reagálva a felmerülő igényekre, gondosan végzem.

Jelmondatom:

“Az elegáns Weboldal a siker pillére”

Egyedi Design Igényes Munka