Tervezne velünk weboldalt?

Kérjen árajánlatot!

Építészet és tervezés

Egyedi és designban maximálisan sajátos megoldásokat is tartogat a WordPress. Bárki aki kreatív weboldalt szeretne vállalkozásának - akár építészeti, mérnöki, tervezői oldalt- bátran kikutathatja a wordpress lehetőségeit, hiszen oldal szinten is építő pluginok segítik a magasszintű design elem beágyazását!

Tudjon meg többet

Tervezés

Különféle tervező irodáknak, mérnököknek, vállalkozóknak is óriási lehetőségekkel, minőségi elvárásokkal, saját megoldásokkal, extrákkal, responsive megjelenéssel lesz lehetősége érvényesülni a versenytársak között.

Tudjon meg többet

Projektmenedzsment

Van lehetősége itt megterveznie a weboldalát, hiszen az igényfelmérésben és az üzenetében is kiválaszthatja, hogy pontosan mit szeretne megjeleníteni. Hány oldalt, milyen elrendezésben, színvilágban, sliderekben, egyedileg megterezett külön oldalakban. Ajánlatkérő felületben, vagy megrendelésben gondolkodik?

Tudjon meg többet

Weboldal Felújítás

Felújításnál is igényfelmérést végzek, amely segít abban, hogy hogyan változtassam egyedivé a weboldalát.

Galéria

A Galéria oldalak lehetőséget nyújtanak arra, hogy megmutassa szolgáltatásait képekben, a folyamatokat, vagy céges munkatársakat, vagy Önmagát.

Weboldal építés

Az építés folyamata igen összetett. Nem lehet ész nélkül készíteni, tervezés nélkül. A design kialakításához is kulcs fontosságú a személyre szabott igények figyelembe vétele.

Munkálatok

A munkához nincs ötlete, akkor sem kell megijedni, a webszerkesztő tisztában van a lehetőségekkel, folyamatokkal, és az újszerű lehetőségekkel.

Karbantartás

A karbantartás alatt igényes pontos megfigyeléssel változtatunk a weboldalon lévő felmerült problémán, biztonsági mentések is készülnek.

Design elemek

Ezek az elemek lehetnek, színek, pluginok (bővítmények) hátterek, betűtípusok, sliderek, és a sliderek sokfajta megjelenése és még sok száz opció van.

"Az egyik legkiválóbb weboldalt kaptam, mint amit vártam"

~ Kedvenc Ügyfelem

KAPCSOLAT