Vajon van lehetőség ingyen weboldalra?

 

A legközkedveltebb téma, az INGYEN WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Nos, természetesen a weben sokan nyújtanak lehetőséget ingyen weboldalra, úgy hogy ALDOMAIN -ként jelenik meg a weboldal (pl: hu.hu.hu) Ez teljesen felesleges, használhatatlan és időpocsékolás.
Nálam van e ingyen weboldalra lehetőség?
  1. A DOMAINNEK IS VAN ÁRA
  2. A TÁRHELYNEK IS VAN ÁRA
  3. IDŐIGÉNYES FELÉPÍTENI EGY WEBOLDALT
Igazából akkor, ha az ember szeretné megtanulni a weboldal elkészítését, a html5, css3, php alapokat, az TÖBB SZÁZEZER FORINTOS TANULMÁNYOKBA KERÜL.
Mivel már elsajátítottam a megfelelő tudást, hogy kezelni, létrehozni, felépíteni, bővíteni, kulcsszavazni, google ads-lehetőségeket, pluginokat, formokat, bővítményeket, és térképre kerülési lehetőségeket, a css rejtelmeit, és a fordítási megoldásokat a php-ban nem magától értetődően sajátítjuk el, ezért ehhez pénz is idő kellett.

AZ INGYEN WEBOLDAL NEM ÉRI MEG MERT ALDOMAIN LESZEL ÉS HASZTALAN

Nálam van lehetőség arra, hogy admin joggal betanulja a folyamatokat, a kezelhetőséget, a változtatást, így a saját weboldalát, amit elkészítek, a

TUDÁSSAL ADOM ÁT.

 

Amkor megkapja a weboldalt és a tudást, a betanítás után saját maga is építheti, fejlesztheti a lehetőségek szerint!

Ehhez pedig reális áron nyújtok weboldalt és INGYEN BETANÍTÁST ADOK MELLÉ, amit én tanultam többszázezer forintos tanulmányokba annak egy részét átadom és ezzel a tudással éveken át sok mindent kezdhet!